Тук отново се проверява езиковата компетентност на децата, за да се провери нивото на знания и според тях да се определи какъв материал да бъде преподаван на децата и по-точно към коя група за обучение се отнасят.
В езиков център Гранд, децата се разпределят в различни групи. Материалът, който им се преподава, е изцяло съобразен с техните възможности и знанията, които притежават към момента. Учебният материал се изготвя според изискванията за обучение. Също така при нас е характерно улеснено преподаване ,като уроците са подготвени по начин, който да позволи лесното им усвояване от всяко едно дете, записано на наш езиков курс – така че обучението да е максимално ефективно!

 Децата работят самостоятелно, по двойки и на групи. Нивата на езиковите групи съответстват на международно признатите според Европейската езикова рамка. Необходимият хорариум за едно ниво на обучение е 130 учебни часа.

Честотата на провеждане на занятията е 2 пъти седмично по 2 учебни часа.

Обучението се извършва от високо квалифицирани специалисти, чиито подходи предразполагат децата за пълноценни и вълнуващи преживявания в процеса на обучение. Центърът предлага интерактивни методи за езиково обучение, които развиват не само знанията по английски език, но и детското въображение и фантазия.

Вижте специални предложения или записване за курс тук

Възраст

Хорариум часове

Цена

Учебни системи

7 – 18 години

130

 

60лв./месец Project, Headway,Oxford Heroes

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.