В частни случаи, част от децата или възрастните, които искат да се обучават за чужд език, предпочитат индивидуално обучение. Именно поради тази причина, ние предлагаме такава възможност. Няма значение каква е вашата възраст и нивото знания, които притежавате. Независимо дали сте начинаещи, имате базови познания или сте напреднали, ние ще изготвим индивидуална програма за вашето обучение, чрез която да придобиете нужните знания и умения, необходими за свободното използване на английски език.

Предимството на индивидуалното обучение е, че преподавателят е изцяло на ваше разположение и не само неговото внимание ще бъде насочено изцяло към вас, но и ще разполагате с повече възможности и време, за да задавате свои въпроси и да разговаряте с него относно езиковия курс. Също така при индивидуалното обучение не е нужно да се съобразявате с други хора  относно графика за провеждане на учебните занятия.

Индивидуалното обучение е подходящо за хора от всяка възраст, а стандартната продължителност на един учебен час е 40 минути.

София
Общ английски език 12 лева /учебен час
Сертификатна подготовка FCE, CAE, CPE TOEFL 16 лева /учебен час
Габрово
Общ английски език 7 лева  /учебен час
Сертификатна подготовка FCE, CAE, CPE TOEFL 13 лева /учебен час

Продължителността на един учебен час е 40 минути.

Записване за индивидуални уроци тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.